Copyright © 2013 God’s Hand | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Design by FK

Startpagina.
Wie zijn wij?.
Wat doen wij?.
Massage's.
Resultaten.
Reacties.
Kaarsen.
Contactformulier.

 

Massage’s

 

INTUÏTIEVE MASSAGE

 

 

Een klassieke ontspanningsmassage bestaat uit strijk-, kneed- en lichte knijp- en klopbewegingen. Die zorgen voor goede doorbloeding en stimulering van de spiergroepen. De massage werkt ontspannend en is goed voor het soepel maken van de spiergroepen. De Intuïtieve massage geeft een extra aspect aan de ontspanningsmassage en dat is het energetische gedeelte. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van natuurlijke massage olie, waaraan etherische olie is toegevoegd.

De etherische oliën worden direct in de bloedbaan opgenomen en kunnen zo afdoende hun werk doen.

Wij werken alleen met Sabai Olie.

De behandeling is uiterst veilig en heeft geen bijwerkingen.

 

De massage kan ook worden uitgevoerd op gedeelten van het lichaam. Dit kan soms nodig zijn als er hoofdzakelijk nek/schouder en rugklachten of bij knie-/elleboog klachten zijn.

Soms kan gedeeltelijke massage een gewenning zijn voor mensen die nog nooit een massage gehad hebben. Het wekt dan een vertrouwen op om door een ander aangeraakt te worden en dan kan er ook meer energetisch en ontspannen gemasseerd worden.

 

Kinderen en jongeren onder de 18 jaar kunnen ook een massage ondergaan, maar alleen in bijzijn van een van de ouders/verzorgers.

 

Meer informatie en aanbiedingen op www.integer-hart-en-hand.nl

(voor meer informatie over Sabai-olie klik op bovenstaande website en dan bij Verkoop -> Sabai olie)

KOSTEN:

 

Massage  € 25,00  per sessie en deze duurt ongeveer 1 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HOLISTIC PULSING

 

Holistic Pulsing bestaat uit het ritmisch wiegen en stretchen van het lichaam in combinatie met openende bewegingen. De pulsen variëren van minuscuul klein tot groot en ruim, van zacht tot krachtig en van gelijkmatig tot verrassend.

Holistic Pulsing is laagdrempelig omdat de kleding aan kan blijven en zo kan vrijwel iedereen vertrouwd raken met een totaal andere manier van aanraken, in beweging zijn en energetisch behandeld worden.

De uitnodiging is dus om ruimte te geven aan alle processen die de wijsheid van je lichaam je tonen terwijl je daar met je volle bewustzijn bij bent.

Hoe een sessie zal verlopen is telkens weer een verrassing. Er ontstaat een samenspel tussen jou en degene die je pulst,

de dans voor twee  waarin het kan zijn dat je uitgenodigd wordt om b.v. je waarnemingen te delen, wat dieper te ademen, te focussen op een lichaamsdeel of een gevoel, met een visualisatie mee te gaan en/of in stilte in de ervaring te zakken. Een en ander is natuurlijk ook afhankelijk van jou wensen. Een sessie hoeft nergens naar toe, d.w.z. dat de degene die pulst dienstbaar is aan waar de sessie naar toe wil bewegen, letterlijk én figuurlijk. Degene die pulst heeft natuurlijk zijn 'tools' maar die zijn beschikbaar in het intuïtieve samenspel.

 

Holistic Pulsing wordt tot nu toe alleen door Anja gegeven

en kan een ondersteuning zijn

 

- bij het onthaasten/ontmoeten van je leven

- bij vermoeidheid, stress en spanning

- bij lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn, spierpijn, chronische vermoeidheid, e.d.

- bij zwangerschap

- wanneer je opnieuw wilt leren genieten van de stroming in je lichaam

- wanneer je altijd maar aan het denken bent en niet meer kunt voelen

- bij verwerking en loslaten van intense momenten in je leven

- bij het volgen van een vastenkuur

- wanneer je veel geeft en er naar verlangt om te ontvangen.

 

Meer informatie en aanbiedingen op www.integer-hart-en-hand.nl

 

KOSTEN:

 

Holistic Pulsing  € 25,00  per sessie en deze duurt ongeveer 1 uur.